top of page
  • Foto van schrijverCirkelcoördinator

Vorming Voor Kandidaat Vrijwilligers 2023

CoSA Brussel start een nieuwe cirkel op begin 2023. Dit betekent dat wij terug nieuwe vrijwilligers rekruteren en opleiden.


Wil je graag CoSA vrijwilliger worden en kan je je gedurende minstens 1,5 jaar engageren? Contacteer dan de CoSA coördinator door een mailtje te sturen naar cosa@ahasverus.be


Lees hieronder meer over de selectie en opleiding van vrijwilligers.


Je nam nog niet eerder deel aan een cirkel


Nieuwe vrijwilligers melden zich aan door een mailtje te sturen naar de CoSA-coördinator. Je stuurt best ook meteen je CV mee. Je wordt dan gecontacteerd door de cirkelcoördinator en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.


Indien we na het gesprek beslissen dat CoSA een goede match is voor jou en jij er nog steeds zin in hebt, wordt je uitgenodigd voor de 2-daagse CoSA Vrijwilliger Opleiding.


Eens je de opleiding hebt afgerond en we een nieuw kernlid geselecteerd hebben, maak je eerst kennis met je collega-vrijwilligers vooraleer we met de officiële cirkel van start gaan.


Je nam reeds deel aan een cirkel


Indien je reeds deelnam aan een cirkel in het verleden en weer zin hebt om als CoSA vrijwilliger aan de slag te gaan, stuur een mailtje naar de coördinator (Deniz). Je vermeld best ook wanneer je een cirkel deed (met naam kernlid) en in welk jaar en waar je je CoSA opleiding deed (Brussel of Antwerpen).


Indien je wenst, wordt je terug uitgenodigd voor de opleiding. De opleiding een tweede keer doen is niet verplicht, maar het kan handig zijn als het al een lange tijd geleden is dat je je opleiding deed of als je een opleiding hebt gedaan maar nooit een cirkel hebt begeleid.


Voor vragen kan je terecht bij Deniz, CoSA Coördinator, op cosa@ahasverus.be8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page